- Bio /
- Château JUVENAL /
-
Les Ribes du Vallat Blanc – AOC Ventoux – 2022
Château JUVENAL
Les Ribes du Vallat Blanc – AOC Ventoux – 2022
-
Grape variety : Clairette 90%, Viognier 10%
-
Vintage : 2022
-
Food accordance : Apéritif dinatoire, une viande blanche, du poisson, fruits de mer.
Si vous souhaitez accéder à tous les prix sur le site, vous pouvez vous enregistrer
More informations
-
Soils : Clay and limestone, southern exposure
-
Average age of the vines : 40 years
-
Grape harvest : Manual, at full maturity
-
Vinification : Cooling of the harvest ( 10°) Direct pressing Fermentation and ageing on lees: 50% in Thermo-Regulated vats and 50% in demi muid for eight months.
-
Alcohol : 14 % Vol
-
Tasting notes : Elegant nose with notes of white flowers and apricot aromas. Its mouth is frank with notes of orange peel.
-
Serving temperature : 9°C / 12°C
-
Conservation : 5 to 7 years